δημοσκοπηση συριζα

Χαρακτηριστικά είναι τα δεδομένα που προκύπτουν κατά την ανάγνωση των στοιχείων στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων όπου η Νέα Δημοκρατία με 393 διατηρεί ισχυρό προβάδισμα 166 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος συγκεντρώνει 227. Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 54 το ΚΚΕ με 48 η Ελληνική Λύση με 31 το ΜέΡΑ25 με 2 και η Χρυσή Αυγή με 15.


Nea Dhmoskophsh Bomba Ayth Einai H Diafora Nd Syriza Playing Cards Story

Συγκεκριμένα το ο κυβερνών κόμμα να διατηρεί σαφές προβάδισμα έναντι της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ στην πρόθεση ψήφου η διαφορά ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ.

δημοσκοπηση συριζα. Το 473 προτιμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό έναντι ενός 198 που επιλέγει τον Αλέξη Τσίπρα - Αξιολόγηση των εκπαιδευτικών θέλει το 77. ΝΔ 41 ΣΥΡΙΖΑ 212 ΚΙΝΑΛ 6 ΚΚΕ 45 Ελληνική Λύση 4. Προβάδισμα 155 ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ Υψηλό προβάδισμα 155 συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Interview για τη ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

Πρόκειται για μέτρηση της gpo για την εφημερίδα Παραπολιτικά και στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με διαφορά 198 από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θετικά απέναντι στα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση στέκεται η μεγάλη πλειονότητα της κοινωνίας σύμφωνα με τα ευρήματα πανελλαδικής έρευνας που διεξήγαγε η Κάπα Research. Ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει μόλις στο 181 με τρίτο το ΚΙΝΑΛ στο 59 τέταρτη η Χρυσή Αυγή με 56 και πέμπτο το ΚΚΕ με 52.

Πρόκειται για τα κόμματα που καταφέρνουν να εισέλθουν στη Βουλή καθώς κανένα άλλο δεν ξεπερνά το κατώφλι του 3. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ συγκεντρώνει το 223 των ερωτηθέντων σε σχέση με 234 τον Μάρτιο και ΝΔ το 221 226. Συγκεκριμένα παίρνει ποσοστό 38 έναντι 24 της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το 473 προτιμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό έναντι ενός 198 που επιλέγει τον Αλέξη Τσίπρα. Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 233 μονάδες συγκεντρώνοντας 436 έναντι 203 του ΣΥΡΙΖΑ. Δημοσκόπησητης PULSE για λογαριασμό του ΣΚΑΪαποτυπώνει την διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην τρίτη θέση με χαμηλές πτήσεις το ΚΙΝΑΛ 6 και ακολουθεί ΚΚΕ με 55 Ελληνική Λύση με 4. Συγκεκριμένα η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 18 ποσοστιαίες μονάδες-αντί των 832 μονάδων της 7ης Ιουλίου- με ποσοστό 419 έναντι του 2307Τρίτο κόμμα παραμένει το ΚΙΝΑΛ με 537 και ακολουθεί το ΚΚΕ με 446 ενώ τα ποσοστά της. Στις 165 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ Υπέρ του υποχρεωτικού εμβολίου η πλειοψηφία.

Μία νέα δημοσκόπηση δίνει στην πρόθεση ψήφου προβάδισμα στη ΝΔ με διαφορά σχεδόν 20 ποσοστιαίων μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται ότι στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 14 μονάδες διαφορά. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 97 97 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 59 54 το ΠΑΣΟΚ.

Μπορεί η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ να παραμένει τεράστια σχεδόν 14 μονάδες μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κυριαρχεί με 30 μονάδες διαφορά ως προς την καταλληλότητα για πρωθυπουργός ωστόσο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δημοσκόπησης της. Σύμφωνα με τα ευρήματα η ΝΔ συγκεντρώνει 37 έναντι 222 της. Στις 165 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Μερικώς υποχρεωτικό εμβόλιο θέλουν δύο στους τρεις.

Διψήφια διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό της Βεργίνα Τηλεόραση. Μεγάλη διαφορά ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ Τι λένε οι πολίτες για πανδημία οικονομία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δημοσκόπηση Opinion Poll.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ 02 Οκτ 2016 1334 Ο Πολάκης αμφισβητεί την δημοσκόπηση - κόλαφο της Αυγής. Πόσο ακόμα αντέχουν οι πολίτες στην καραντίνα Μεγάλη η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται και τους τρεις κυβερνητικούς εταίρους να παρουσιάζουν βελτιωμένα ποσοστά δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρίας Puls την οποία δημοσιεύει σήμερα 2401.

Οι πολίτες στην πλειοψηφία τους κρίνουν θετικά τα μέτρα ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν πως είμαστε στη μέση της υγειονομικής κρίσης.


Nikolas Dhmoskophsh Bomba Panikos Ston Syriza Dhmoskophsh Psyxagwgia


En Arxikos Politis Dhmoskophsh Mikrainei H Psalida Meta3y Nd Syriza Blog Posts Places To Visit Visiting


Epirus Tv News Dhmoskophsh Sok Syriza 18 5 Nd 13 5 Kai Potami Bar Chart Places To Visit Chart


E M Pro S Gia Anapty3h Nea Dhmoskophsh Anoigei H Psalida Nd Syriza Stis Oxi


Dhmoskophsh Star Stis 15 9 Monades H Diafora Nd Syriza Cards Opinion Poll Playing Cards


Tribune Dhmoskophsh Molis Sto 2 3 H Diafora Nd Syriza Kai Pentakommatikh Boylh Multi News Gr Gaming Logos Tribune Logos


Dhmoskophsh Pulse 3eka8aro Probadisma 9 5 Ths Nd Epi Toy Syriza


Alepoy Toy Olympoy Dhmoskophsh Probadisma 24 Gia Ton Syriza Kat


Pin On Politikh


Dhmoskophsh Mrb Mprosta Me 14 5 Monades Diafora H Nd Nea


Dhmoskophsh Pulse Mprosta H Nd Me Diafora 19 5 Monadwn Apo Ton Syriza Cards Playing Cards Tv


Sta8era Mprosta O Syriza Symfwna Me Nea Dhmoskophsh Ths Etaireias Bridging Europe Na Ypen8ymisoyme Oti Oi En Logw Etaireia Einai H Monadik Chart Bar Chart Nea


En Arxikos Politis Dhmoskophsh Ths Metron Analysis Sto 14 8 H Diafor Blog Posts Personal Care Blog


Pieria Ekloges Nea Dhmoskophsh Xastoyki Gia Syriza To Komma Ekpl Gardening For Kids Saving Savings Account


Epirus Tv News Deka Monades Mprosta O Syriza Nea Ptwsh Nd Anypa Bar Chart Chart Blog Posts


Dhmoskophsh Probadisma 17 Monadwn Ths Neas Dhmokratias Vr Goggle Cnn Goggles


Dhmoskophsh Kolafos Gia Ton Syriza Sta Oria Ths Aytodynamias H Nd Ekto3eysh Gia Thn Xrysh Aygh Poioi Menoyn Ektos Boylhs Home Appliances Blog Posts Blog


Se Dhmoskophsh Toy Open Toy H Diafora Ths Neas Dhmokratias Apo Ton Syriza Brisketai Stis 16 9 Monades Enw O Kyriakos Mhtsotakhs Playing Cards Cards Nea


Dhmoskophsh Stis 19 7 Monades To Probadisma Ths Nd Enanti Toy Syriza Movie Posters Movies Poster

close